Hoppa till innehållet

Produkter

  • HÅG Futu har ett justerbart svankstöd och sittdjup. Stolen levereras med det specialdesignade tyget FutuKnit till ryggen och valfritt FutuKnit eller HTC till sitsen. Stolen är försedd med inBalance™-teknik som ger en balanserad flytande gungning bakåt och framåt. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. Höjd- och breddjusterbara armstöd finns som tillval. Stolen har som standard en 165 mm gasfjädring. Fotkryss med fotstöd i silver eller svart. Hårda hjul för mjuka golv och mjuka hjul för hårda golv.

  • HÅG H04 4200 har ett lågt ryggstöd. Stolen har som standard en 150 mm gasfjädring. Fotkrysset finns i två färger, svart eller silver. Hjulen kan beställas efter golvtyp. Hårda hjul för mjuka golv och mjuka hjul för hårda golv. Polerat fotkryss, 200 mm gasfjädring och armstöd finns som tillval.

  • HÅG Capisco 8127 levereras med sits, ryggstöd och nackstöd. Stolen har en kortare sits med avrundad framkant. Det innebär att du kan sitta mer aktivt – både högt och lågt. Sitsen är väl anpassad för korslagda ben eller om du sitter uppflugen, något som är unikt för denna stol. Den lämpar sig bäst för normala eller mellanhöga bordshöjder. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. Fotkrysset finns i svart eller silverlackerad aluminium. Stolen har som standard en 200 mm gasfjädring. Fotkryss i polerad aluminium finns som tillval.

  • HÅG H05 5600 har ett högt ryggstöd som är helt stoppat. Stolen har som standard en 150 mm gasfjädring. Fotkrysset finns i två färger, svart eller silver. Hjulen kan beställas efter golvtyp. Hårda hjul för mjuka golv och mjuka hjul för hårda golv. Nackstöd, justerbara armstöd, polerat fotkryss, 200 mm gasfjädring och HÅG SwingBack armstöd finns som tillval.

  • RH Activ 220 följer din minsta rörelse – lika bekvämt som ergonomiskt. Eftersom den precis som alla våra stolar bygger på 2PP™, vår filosofi om rörligt sittande.

  • HÅG Capisco 8107 levereras med sits, ryggstöd och nackstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. Fotkrysset finns i svart eller silverlackerad aluminium. Stolen har som standard en 200 mm gasfjädring. Fotkryss i polerad aluminium finns som tillval.

Produkten har lagts till